Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2017 22:59 - Интервю с рептил
Автор: didity26 Категория: Забавление   
Прочетен: 7316 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
Наскоро попаднах на една статия,която ми направи огромно впечатление. Надявам се да ви хареса :)
Интервю с рептил /интервюто е в 4 части/
Аз, Оле К. от Швеция официално заявявам, че това интервю е абсолютно достоверна информация. Аз също така бях скептичен/като 99% от обикновените хора/ и смятах , че това е измислица на моя приятел, който периодично ме информираше за контактите си с друг вид. Не му вярвах и го подигравах, до момента в който самия аз не се срещнах с този нечовешки вид. На 16 декември в малка къща в южна Швеция наистина видях с очите си това, над което се присмивах.
Това е част от стенограмата от интервю, което взех с рептилоида от женски пол – Ласерта. По време на нашата среща тя ми разказа и показа невероятни неща. Твърдя, че това което ще прочетете е самата истина.
Тя разказа и ми показа  много невероятни неща по време на срещата. Говорих с нея  повече от 3 часа , но по нейна молба публикувам само част от разговара. Цялото интервю е 49 страници, заедно с моите рисунките на Ласерта и нейната екипировка, но няма да ги публикувам без нейно разрешение.
Изпращам тази съкратена форма на четири мои приятели приятели във Финландия, Норвегия, Германия и Франция, и се надявам, че те ще го преведат на техния език  и то ще бъде прочетено от повече хора.
Бях свидетел на нейните „паранормални” способности - телепатия и телекинеза и заявявам, че това не са трикове. Нещо повече, аз бях в контакт с нейното съзнание и съм напълно убеден, че това което разказа по времето на интервюто е истина. Не очаквам, че ще ми повярвяте без реални доказателства, но засега нямам разрашения за тях. Прочетете написаното и сами решете на какво да вярвяте. Ще има нова среща между мен и нея ( в същата къща в Швеция) на 23 април 2000 г. Може би тогава ще позволи липсващите  части от записа за бъдещите събития да стигнат до вас.

С уважение,
Оле К.
8-ми Януари, 2000 год


ИНТЕРВЮ С ЛАСЕРТА
Въпрос: Какъв  е произхода ви – извънземен или не?

Отговор: Както можете да видите със собствените си очи, аз не съм човек като вас. Аз съм женска рептилия, принадлежаща към една много стара влечугоподобна  раса (рептилии). Ние  сме местни земляни и  живеем на планетата от милиони години. Ние сме  споменати в религиозни текстове като  Библията и някои от древните човешки раси знаеха за нашето присъствие и някои от тях,като например египтяните и  инките се прекланяха пред нас. Вашата  християнска религия  погрешно тълкува нашата роля в създаването ви, така че ние сме упоменати като  "злата змия" в писмената ви.
И понеже ме питате дали съм извънземен ви отговарям –не. Ние сме земляни -родени сме на Земята.Имаме няколко колонии в слънчевата система, но произхождаме от тази планета.

Въпрос: Можеш ли да ми кажеш твоето собствено име?

Отговор: Трудно е да го кажа по човешки. Нашият език е много различен от твоя, но името ми  звучи като «Sssshiaassshakkkasskkhhhshhh ...» с много силен акцент върху звука "к" и "ш".
Ние нямаме собствени имена като теб. Наричай ме  «Lacerta», това е  името , което аз обикновено използвам, когато съм  сред хората и общувам с тях.

Въпрос: На колко години си?

Отговор: Ние не  измерваме времето  като вас в астрономически години, отчитащи  промяната на Земята около Слънцето, защото  обикновено живеем под повърхността на планетата.
Нашето измерване на времето зависи от периодично въртящи цикли в магнитното поле на Земята.По нашата хронология съм на зрял етап от моята възраст 16,337 цикъла. Около 28 ваши години.

Въпрос : Скакво се занимаваш? Имате ли "работа" като нас?

Отговор: Да, ще се изразя с ваши думи :студент съм по социалното поведение на вашия вид.
Поради това аз стоя и говоря с вас и показах истинската си природа на вашия приятел, а сега и на вас. Затова отговарям на вашите въпроси. Аз наблюдавам вашите реакции .Има толкова луди и лъжци на тази планета, които твърдят, че знаят истината за нас, за явления които наричате  НЛО, за извънземни, пришълци и т.н. и някои им вярват. Това е неприятно дори за нас – от наша  гледна точка те са злодеи.
Аз лично съм  заинтересована да видя как вашия вид ще реагира, като ви кажа истината от това публично място! Уверена съм, че всеки един от вас ще откаже да повярва на думите ми, но се надявам, че  може и да греша, защото така ще разберете как да оцелеете през следващите години....

Въпрос: Можеш ли да ми дадеш кратък отговор: НЛО (UFO) са реални летящи обекти на извънземни или принадлежат на вашия вид?

Отговор: Някои от така наречените от вас НЛО наистина са от моя вид , но повечето - не. Болшинството от «тайнствени» летящи  обекти – не са технологически устройства, а неправилно интерпретиране на природни явления от вашите учени.Но някои НЛО са реални. Те принадлежат на вашия собствен вид , най вече на военните, на друг извънземен вид или на нас.От всички наблюдаеми обекти  най-малко  са нашите, защото ние сме много внимателни и притежаваме способи да не се забелязват нашите обекти.Ако някъде прочете съобщение за  ярко – сив метален обект с формата на пура на височина 200-256 ваши метра, ако този обект издава плътен звук, ако има 5 ярки червени светлини  на цилиндричното си тяло/ една най-отгоре, една в средата, две на края/ тогава най-вероятно сте видели наш обект. Което означава, че се е получила някаква повреда, или някой от нас не е бил достатъчно внимателен.Ние имаме също много малка  флота от дискообразни летящи устройства.Триъгълните НЛО принадлежат на вашите военни. Те са построени чрез извънземна технология.Ако искате да видите наш обект, трябва да гледате небето над Арктика, Антрактида  и Азия /особено горските райони/.
 
Въпрос: Имате ли символ с който се идентефицира вашия вид?

Отговор: Имаме два главни символа: един /най древен/  синя змия с четири бели крила на черен фон/цветовете имат религиозно значение за нас/Този символ сега се използва рядко в нашето общество.Вие, хората го копирахте често във вашите древни ръкописи.
Друг мистичен символ е «Дракон» във формата на кръг със сездем бели звезди в средата.Този символ сега е доста популярен.
Ако видите един от тези символи на цилиндричен кораб ви съветвам са се махнете оттам възможно най-бързо. Казала съм ви защо.

Въпрос: Тези седем звезди във втория символ който спомена Плеядите ли са?

Огговор:  Тези седем звезди са планети и луни. Те са символ на нашите предишни колонии в слънчевата система- Луната, Марс, Венера и 4 луни на Юпитер и Сатурн. Две колонии вече не се използват, така че по-правилно е да са 5 звезди.

Въпрос: Тъй като не позволяваш са те снимам, а това би било доказателство за вашето съществуването на  това  интервю, би ли се описала детайлно?

Отговор: Знам, че е добре да се докаже истинността на този разговор като ме снимате. Вие, хората сте големи скептици. Даже и да покажете такива фотографии , много от вашия вид биха казали, че това е мошеничество.Трябва да разберете , че аз не мога да давам разрешение за мои снимки и на моето оборудване. Причините са няколко и не желая да ги обсъждам с вас, но една от тях е поддръжката на високо ниво на секретност за нашето съществуване, а друга е от религиозно значение. Имате разрешение да ме рисувате – мен и екипировката. Аз мога да опитам да се опиша, но се съмнявам че другите от вашия вид ще добият представа за реалния ми образ чрез думи, тъй като автоматичното отричане на съществуването на  влечугоподобни видове, и въобще други интелектуални разновидности освен вашата е част от програмирането на вашето съзнание.
Добре, ще се опитам да се опиша. Представете си тяло на обикновена човешка жена. Подобно на вас имам глава, две ръце, два крака и размерите на моето тяло е почти като вашето.
Тъй като съм от женски пол имам две гърди. Независимо от нашия произход в процеса на развитие  ние сме започнали да кърмим децата си преди около 30 милиона години. Това не означава, че сега сега сме същински бозайници и гърдите при нас са малки и еднакви при всички женски от моя вид.Външните полови органи /и при двата пола/ са видими, но по-малки по размер от човешките и имат същата функция като при вас. Кожата е зелено-бежава, повече светлозелена. Имаме по нашата кожа кестеняви точковидни образувания / с размер 1-2 см/, като при женските да повече в долната част от тялото и лицето. Виждате ги при мен като две линии, които които минават по веждите , бузите и брадата. Очите ни са малко по-големи от вашите и по тази причина виждаме  добре на тъмно.
Имаме външни кръгли уши, но по-малки и не така извити като вашите. Те са много чувствителен орган и спектъра от звукови честоти, които чуваме е много голям. Имаме един мускул - «шапка», който ги покрива, когато сме под вода. Носът ни също е много чувствителен. Извивайки се между двете ноздри, той е сензор за тепературата.Ние сме изгубили голяма част от тази способност, но все пак чувстваме температурата най-добре с този орган. Устните ни са като вашите, но бледо-кафяви.Зъбите са  много бели, силни, остри и не много дълги.
Косите  ни са гъсти с по-дебел косъм от вашите, но растат много бавно. Нямаме вашето разнообразие от цветове на косите, но затова пък имаме традиция да я боядисваме  в различна възраст. Естествения цвят е подобен на моя   зелено – кестеняв.
Главата е единствената окосмена част. Нашето тяло, ръце и крака са подобни по форма и размери като при човека, но цвета е зелено –бежав, като на лицето.
Имаме  пет пръста,които са по-тънки и дълги от човешките,  сиви на цвят и с продълговати нокти. На върха на  средните два пръста има имаме малки израстъци. Както виждате моите  нокти не са така дълги  . Това е така защото съм от женски пол. Мъжките индивиди имат по-дълги и остри нокти   5-6 сантиметра.
Друга особеност, която силно ни отличава  от вашите тела и се дължи на рептилския ни произход е задната страна на телата ни. Ако ме докоснете отзад ще почувствате твърдо  образувание.Това не е гръбначния ми стълб, а много сложно  външно образувание от кожа и тъкан, която е разположена над гръбначния стълб –от главата до бедрата.Тази структура е съставена от извънредно много нервни окончания и кръвоносни съдове, които образуват пластинки. И това е причината , поради която винаги имаме проблем да седим на вашите столове. Главна задача на тези пластинки е да регулира  телесната ни температура. При естествена или изкуствена светлина кръвоносните съдове се разширяват. Кръвта, циркулирайки през тези пластини  и тялото повишава температурата си и това ни носи огромно удоволствие.
Какво още ни отличава от вашия вид? О,ние нямаме пъп, защото се раждаме по различен начин от вас. Други външни различия са незначителни и мисля да не се спирам на тях, тъй като повечето от тях не се виждат от облеклото. Надявам се , че описанието ми е достатъчно детайлно и подробно.

Въпрос: Какви дрехи носите? И въобще имате ли такива?

Отговор: Не, аз нося тази ваша дреха само когато съм сред хората. Да си призная честно, тя не ми е много  удобна. Когато съм в подземния си дом или някъде из подземните области с изкуствено осветление ние обикновено сме голи. Сигурно е отвратително за вас? Когато сме на публично място носим много широка дреха от мек и тънък плат. Както ви казах, тялото ни е много чувствително при контакт и затова не се чувстваме комфортно  с дрехи. Въпрос: Имате ли опашка като всички рептилии?

Отговор: Виждате ли я? Не, ние нямаме никаква видима опашка. Ако разгледате нашия скелет, ще видите малка закръглена кост в края на гръбначния стълб.Това е безполезен рудиментен орган, останал от нашите предци.Нашите ембриони имат опашка в първите месеци от своето развитие, но те изчезват когато се родят.Опашката е необходимост при примитивните видове, които се опитват да ходят на два крака и тя се явява опора и балансира тялото им.Нашият скелет се е изменил с времето и гръбначният ни стълб е с форма подобна на вашата и не се нуждаем от никаква опашка да за да ходим на два крака.

Въпрос: Казахте, че се раждате по начин, различен от нашия? Снасяте яйца?

Отговор: Да,но не като птиците или примитивните рептилии.  Ембрионът се развива в маточна течност, която е в защитена капсула, запълваща цялата матка.Има също така тънка връв, подобна на вашата пъпна връв, която е свързана с една точка отзад. Когато детето е на път са се роди, яйцето чрез натиск излиза от майката. Чрез двата рогобразни израстъка на двата средни пръста то инстиктивно пробива обвивката и прави първото си дихание. Новородените са около 30-35 сантиметра.

Въпрос: Каква е вашата телесна температура? Каза, че обичате да лежите на слънце? Как се отразява това на тялото ви?

Отговор: Като влечуги температурата зависи от тази на околната среда.Ако докоснеш сега ръката ми, ще почувстваш че тя е много по-студена от твоята, защото нашата температура е  30-33 градуса. Ако се печем на слънце тя се повишава 8-9 градуса за няколко минути. При това повишение се синтезират повече хормони и ферменти и всеки орган става активен и по-жизнен. Тогава ние се чувстваме много, много  добре. За нас да стоим на слънце е най-голямото удоволствие, което можете да си представите / подобно на вашето сексуално вълнение/.Обичаме също да плуваме в много топла вода или други течности, за да увеличем телесната си температура. Ако прекараме няколко часа на сянка тя отново става 30-33 градуса.Това не е лошо за нас, но на слънце ни е добре.Имаме стаи с изкуствени осветление, изкуствени слънца в подземните ни градове, но нищо не може да се сравни с истинското слънце.

Въпрос: Какво ядете?

Отговор: Различни неща : месо, плодове, зеленчуци, специални видове гъби от подземните ферми и др. Главната разлика между вас и нас , че ние сме длъжни да се храним с месо, защото нашето тяло се нуждае от протеини. Не можем да бъдем вегетарианци, като някои от вашия вид., защото ще загинем за няколко седмици ако не ядем месо. Много от нас се хранят със сурово месо и други неща, които биха били отвратителни за вас. Лично аз предпочитам варено месо , ябълки и праскови.

Въпрос: Можеш ли да разкажеш за развитието на вашия вид? На каква възраст е? От примитивни влечуги ли сте се развили?

Отговор: О, това е дълга и сложна история, и може да ви звучи невероятоно, но ще се опитам да разкажа накратко. Около 65 милиона години назад много от нашите предци загинали при голям катаклизъм. Причина за това било не  природно бедствие /астероид/, както смятат вашите учени, а  война между две вражески чужди групировки, водеща  се във високите слоеве на планетата. Според нашите ограничени знания за тази епоха, тази война е първата чуждоземна война, но не и последната.Противниците в тази война са били две напреднали извънземни раси, имената на които не мога да преведа на вашия език. Мога да ги кажа на моя език, но ще увредя слуха ви. Едната раса била от хуманоиден тип, като вашата, но много по-стара. Идвала от вашата Вселена от съзведието звезди , които на вашите карти обозначавате като "Procyon". Другата раса, за която знаем много малко била влечугоподобна, но няма никаква връзка с нас, тъй като ние сме се развили от  местните влечуги без чужда намеса / с изключение на  манипулацията на гените от самите нас.Но затова по-късно./ Влечугоподобната раса не била от тази Вселена. Как ли да го обясня но-добре? Вашите учени, поради нелогичното си мислене наистина не разбират истинската природа на Вселената, тъй като  не могат видят простите неща и  използват неправилна математика. Но това е част от генетичното програмиране на вашия вид, за което ще говоря по-късно. Позволете да ви кажа, че разбирането ви за вселената, е на ниво като преди 500 години. Разберете: този вид, идва не от тази Вселена, а от друг мехур на пяната на Универсума. Вие навярно ще го наречете друго измерение, но това не е правилната дума. Тази влечугоподобна раса е способна да „разходка” между мехурчетата с помощта на както вие наричате квантова технолагия и понякога със специални способности на своето съзнание/ моя собствен вид също има огромни умствени способности, но не сме в състояние  да правим matterstring/bubble без технология. Но има друг вид на тази планета, която го може и това изглежда като магия за вас. Продължавам да разказвам. Първата раса /хуманоиди/ са дошли на земята 150 години преди влечугоподобните и създали няколоко колонии на тогавашните континенти. Една от тях била на мястото, което сега наричате «Антрактида»,  а друга на сегашния контининт «Азия».Тези хора живеели безпроблемно с подобните  земни влечуги. Когато влечугоподобните дошли в тази система, хуманоидните колонисти от «Procyon» опитали мирно да съжителствуват, но не се получило и глобалната война започнала след месеци. Трябва да разберете, че двете раси-колонизатори са заинтерисувани от младата планета не заради  богатото биоразнообразие и видове. Те били тук по една причина: суровини и най-вече мед. Медта е много важна суровина за тепнологията на двете раси. Това била причината за войната между тях. Първоначално хуманоидите водили успешно, но рептилиите използвали мощно експериментално оръжие - специален вид биобомба, която да унищожи живота на планетата, но да не навреди на природните суровини. Тя е изстреляна от космоса и се взривала в точка то планетата, коята сега наричате «Средна Америка». Непредвиденото взаимодействие с водорда от океана прави ефекта многократно по-силен от очакванията на рептилиите. Смъртоносна радиация и 200 годишна ядрена зима настъпила на планетата.Болшинството от хуманоидите загинали, а рептилиите най-вероятно заради радиацията загубили интерес. Между другото, един от резултатите на биобомбата, създаден в процеса на горене е елемента иридий. Вашите учени го смятат като доказателство за астероида, който убил динозаврите. Това не е истина, но вие откъсе да знаете? Почти всички динозаври и влечуги  били  унищожени. Ядрената зима завършила след 200 години, но климатът вече бил се изменил. Въпреки катаклизма, някои видове  били в състояние да оцелеят: риба (като акулите), птици, малко  бозайници (вашите предци), различни влечуги като крокодили ... и един вид малки, но развити динозаври, които са живели съвместно с последните големи животински видове рептилии, които сега наричате Тиранозавър.
Тези влечуги били на два крака, и имали някои хуманоидни характеристики, изменена костна спруктура, по-голям черен и мозък, ръка с голям палец, която е в състояние за захваща предмети и храна, очи разноложени в средата на главата и най важното с нова и по-добра мозъчна структура. Това е нашият пряк предшественик
 Има теории, че бомбата е предизвикала мутации в организма на този вид.  Този неголям хуманоид, подобен на динозавър еволюира в следващите 30 милиона години от животно в мислещо същество Тези същества били достатъчно развити, за да не изчезнат следващите милиони години, защото се научили да променят поведението си. Те живеели в пещери, научили се да използват камъни и клони като първи инструменти, вече използвали и огън, което е най-важно за нашия вид да оцелее
През следващите 20 милиона години от този вид се създали 27 подвида (за съжаление, бившите  влечуги са били склонни да се разделят по един нелогичен начин на отделни видове по време на еволюционния процес.Вие това  ясно можете да  видите в голямия  брой  видове динозаври в миналото.
Е, природата не е много приятелски настроени към нас и доколкото ние знаем, от 27-те подвидове 24 са изчезнали в примитивните войни и в еволюцията, тъй като техният организъм и ум не се развили достатъчно за да оцелеят и (което е основната причина)  те не са  били  в състояние да променят температурата на кръвта по правилния начин при промяна на климитичните условия

50 милиона години след войната и краят на динозаврите останали само три/вече технологични напреднали/ вида влечугоподобни на планетата, заедно с всички останали животни.Чрез естествено и изкуствено размножаванеот тези три подвида са обединени  в един вид влечуго, като са елиминирани гените, които  са склонни към създаване на подраси. И така е подобрна генетичната ни структура.
Последната генетична намеса е била преди около 10 милиона години и може да се каже, че нашата еволюция е спряла в тази точка.

Както разбирате ние сме една  много стара раса в сравнение с вашия вид, който тогава скачаше по дърветата като малки  същества,  подобни на маймуни докато ние се развивахме технологично, колонизирахме други планети, строихме големи градове/които изчезнаха безследно/
Малките предци на човека еволюирали много бавно, което е нормално за бозайниците и ако не се бе случило нещо извънредно ние нямаше сега да стоим заедно и да разговаряме. И сега, това да стоите във вашите съвременни домове, смятайки себе си за „венец на творението”, а ние да живеем дълбоко под земята се дължи на едно важно събитие. Преди около 1,5 милиона години един чужд вид пристигнали на Земята. Днес вие ги наричате „Елохим”. За наша изненада тези хуманоидни извънземни не се интересували от  суровини и мед, а от неразвитите хуманоидни маймуни.  Независимо от нашето присъствие, чужденците  се намесиха в развитието на маймуните, с  цел да ги превърнат в роби, необходими  им в бъдещите войни.Съдбата на вашия вид наистина не била важна за нас, но нашите предци не харесвали присъствието на Елохимите на планетата, а и те също не одобрявали  нашето присъствие в новия си „галактически зоопарк” и това е причина за войната помежду ни. Можете да прочетете за тази война в книгата, която наричате Библия. Истината е много дълга и трудна за разбиране.Искате ли да продължа?

Въпрос: Не, не сега. Направих някои бележки за вашата история и сега имам някои въпроси.

 На първо място, трудно се справям с големия времиви мащаб. Вие твърдите, че вашите примитивни предци са живели заедно с динозаврите, оцелели в 40 милиона години, и Вашата еволюция е завършен преди 10 милиона години . Това звучи много невероятно . Може да се каже нещо за това?

Отговор: Аз разбирам, че това  да звучи абсолютно невероятно за вас, защото сте млад, създаден чрез  генно инженерство вид. Вашият исторически  хоризонт обхваща от само няколко хиляди години и мислите, че това е нормално. Но това не е така. Това е невъзможно. Вашето  програмирано съзнание  не е в състояние да се справи с такива големи мащаби от време.
Нашето време на развитие  изглежда невероятно дълго за вас, но това всъщност е естествено природно развитие. Не забравяйте, че вашите ранни предци -бозайниците, живели съвместно с  динозаврите, също са оцелели след бомбата като нас. Те еволюират бавно през следващите милиони години и се разделят на различни видове и форми, някои от тях по-големи, някои от тях по-малки. Това е еволюция на тялото.Но какво да кажем за съзнанието  и интелигентността им? Те са прости животни.Бозайниците еволюират от - да речем - 150 милиони години, но едва през последните 2-3 милиони години те са се превърнали в интелигентен и мислещ вид.В този период от време били създадени хората. От природата? 148 милиона години са били необходими за развитието ви като бозайници и 2 милиона за развитието ви като мислещи и интелигентни същества. Задайте си въпроса:  наистина ли  това е ускорено естествено  развитие? Не ние сме се развивали неестествено, а вие...

Въпрос: Разбирам. Но имам още един въпрос. Ти  посочени много факти за древната  война  преди 65 милиона години. Това се е случило много  преди да станете наистина интелигентен вид.Откъде знаете толокова много неща  за нея и изобщо за вашето и нашето развитие като вид?

Отговор: Това е добър въпрос. Познанията ни за първата война идват  изцяло от древен артефакт, което е било намерен преди около 16 000 години назад от нашите археолози на континента който наричате  Северна Америка днес.

Те намериха там кръгла чиния с диаметър от около 47 ваши сантиметра. Плочата е напровена от неизвестен дори и за нас магнитен материал и  вътре в чинията  има малка кристална пластина, която съдържа  количество информация, кодирана в молекулярната структура на кристала. Тази "памет -пластина" е направена  от последните оцелели от човешката раса бомба от "Процион" преди 65 милиона години.   Тя бе изцяло непокътната, когато я намерихме.
Нашите учени са успели да кодират  посланията и данните  и така  за първи път чухме за събитията от далечното минало, довели до изчезването на динозаврите. Пластината съдържа подробно описание на двата вида (но повече за хуманоидите) и за събитията и оръжията, включително синтеза  на биобомбата.
Тя  съдържа също и описание на животните, влечугите на земята. Както виждате  истината за нашата история датира на 16000 години.

Въпрос:  А какво е станало  с двата  чужди вида?

Отговор: Ние не знаем точно. Преживелите хуманоиди на земята очевидно са загинали в годините след бомбата, а рептилиите не са се върнали на Земята (доколкото знаем). Текущата теория е, че двата вида са престанали да съществуват.

Въпрос: Вие споменахме скелетите на вашия вид. Как е възможно нашите учени да не открият никакви следи от вас и вашите предци, след като са живели толко дълго на тази планета? Ние открихме, че много скелети на динозаври са примитивни, но нито един не е на напреднало влечуго, с голям череп и мозък и с ръка с палеца, както го описваш по-горе.

Отговор: Да, имаш право . Вашите "велики" учените не са успели да възстановят скелети, защото са искали да се възстанови влечугоподобно животно, а не на интелигентни хора. Ще се смеете , ако разберете  колко от (особено малките) влечугоподобни скелети в музеите са напълно погрешно сглобени , защото са използвани много кости от различни видове, а понякога и сте направили изкуствени кости, ако нещо липсва за да се изгради скелета.
Много от вашите учени са запознати с този проблем, но те не го огласяват публично, защото не могат да го обяснят  и  твърдят, че възстановяването им е правилно. Много кости от нас са били използвани за скелети на игуани.Един учен в страната, наричана САЩ  е  създал  почти правилен скелет на нашия вид преди няколко години, но местната власт (която  отчасти е наясно с нашето съществуване) конфискува това възстановяване.
Тъй като живеем днес (и от хиляди години), почти изцяло под земята, няма да намерите никакви трупове или скелети от нас.
  Въпрос: Ти говориш понякога за подземни градове и изкуствено слънце. Искаш да кажеш нещо като "куха Земя"? Има ли второ Слънце вътре в нашата планета?

Отговор: Не, Земята не е напълно куха и няма второ слънце.
Когато говоря за  нашите подземни домове, говоря за големи системи от пещери. Пещерите, които сте открили близо до повърхността са малки в сравнение с тези дълбоко в земята (на дълбочина от 2,000 до 8,000  ваши метра) и ние живеем в големи и модерни градове  вътре в тези пещери.
Основни обекти над нас са  Арктика, Антарктида, Средна Азия, Северна Америка и Австралия. Като говорим за изкуствена слънчева светлина в нашите градове, не искам да кажа истинско слънце, а различни технологични източници на светлина (включително гравитационни източници), която осветява пещери и тунели. Има специални области в градовете със силна ултравиолетова светлина ,която ние използваме за отопление на кръвта.
Освен това, ние използваме слънцето на някои отдалечени места от повърхността  в отдалечени райони, особено в Америка и Австралия.

Въпрос: Къде на повърхността може да проникнем във вашия свят?

Отговор: Наистина ли мислите, че ще ви кажа? Колкото и да ви се иска ,  съветвам ви да него правите
Когато дойдох на повърхността преди четири дни, аз използвах вход, който се намира на на около 300 километра северно от  тук в близост до голямо езеро, но се съмнявам, че ще можете да го намерите
И един  малък съвет: ако сте в тясна пещера, или в тунел, или дори в нещо, което ви се струва като изкуствена шахта, и колкото по-надълбоко слизаш стените стават по-гладки, ако почувствате необичайно топъл полъх от дълбочина или усетите шум като от асансьорна шахта, поогледайте се за изкуствена гладка стена и потърсете някъде наоколо за врата от сив метал.Ако можете да отворите тази врата/ за което се съмнявам/ ще се озовете в стая с вентилационна система и асансьори за дълбочина. Това е може би едно влизане в нашия свят. Ако сте достигнали до тази стая, трябва да знаете, че ние сме наясно за вашето присъствие. Потърсете по стените някой от нашите символи. Ако няма такива вие сте в беда, проблема ви е много по-голям отколкото предполагате. Не всяко подземие се използва от нас.Някои нови подземни тунели се експлоатират от извънземни, враждебни раси.
Моят главен съвет е: бягайте колокото можете по-бързо!

Въпрос: По-рано спомена, че сред хората се наричаш Ласерта и обичате естествените слънчеви лъчи. Но как може да сте сред хората? Вие не приличате на нас и всеки ще види, че сте друг вид същество. Защо никой не ви забелязва?

Отговор: Разбира се , моят вид е описан много пъти  в далечното ви минало, например във вашата библия. Можете да намерите описания и рисунки за нас в храмове в Южна Америка. Така наречените от вас мъдреци от Индия, Азия и африканския континент са описали нашия вид. Аз мисля, че ние сме най-много описаните  нечовешки същества във вашата история. Ако не ми вярвате, погледнете в историята и ще видите истината в думите ми. Вашите "велики" учени наричат вярата в нас "суеверие" и "религия" и днешните "интелигентни" хора са забравили за нашето присъствие
Понякога нашите  индивиди са забелязвани от представители на  вашия вид около входовете на тунелните системи, но за наше щастие  средствата ви  за информация не гледат насериозно на техните показания и се отнасят подигравателно, което е добре за нас. Някои от нас са в контакт с ваши учени и политици, но тези срещи са свръхсекретни.  Причината вие да не забелязвате нашето присъствие,  когато сме сред вас е мимикрията. Това, което ще ви кажа навярно ще ви прозвучи невероятно, а може и неприятно. Както ви казах,  ние сме с много добре развити способности. Още от самото раждане ние владеем телепатията и телекинезата. Майката и новороденото още от първия месец общуват телепатично, без специална подготовка. Структурата на нашия мозък е по-различна от вашата. Хипофизата  ни е по-голяма и активна от вашата / особено, когато се намираме на слънчева светлина/.Нашите способности са много по-развити от вашите, но сравнително слаби спрямо някои чужди видове на тази планета.
Вашите умове са като едно съзнание и ние сме способни да се  докоснем до тях телепатично и да зададем команда «Виж ни като един от вас».Слабите човешки умове приемат командата и въпреки различния ни вид, ни виждат като нормални хора. Аз съм го правила това много пъти и хората ме възприемат като привлекателна жена с  кафяви коси. Създала съм този образ преди време и вашите умове го приемат почти автоматично и аз спокойно се движа между хората. Тази способност,този ключ към вашето съзнание, дължите на Елохими, създали вашия вид. Благодарение на това ние лесно ви внушаваме, че ни виждате като хора, когато сме сред вас. Други видове също използват тази способност на вашето съзнание при срещите си с вас.
Когато се запознах с Е. Фа за  първи път той ме видя като нормална човешка жена, и си спомням, той беше много уплашен и шокиран, когато  показах истинския си външен вид.

Въпрос: Искате да кажете, че може да ме накарате да повярвам че говоря с жена вместо с влечуго?

Отговор: Вероятно, но не мисля, че се отнася за този случай.Когато някой  очаква да види човешка жена вместо мен, аз мога да го направя без проблем, защото никой не очаква да види женска рептилия. Но аз позволих да ме видите в оргиналния ми вид и вие знаете, че не съм човек. Ако сега се опитам да променя това ще настъпи абсолютно объркване или до загуба на съзнание, а аз не искам да ви навредя.

Въпрос: Това е много страшно. Вие можете да убивате с тази способност? Отговор: Да, но е забранено
.
Въпрос: И двата пола ли имат тези способности?

Отговор: Да

Въпрос: А как изглеждате на снимки?

Отговор: Това е  един глупав въпрос. На снимките съм като влечуго, защото не могат да оказвам влияние на самата камера, а само на фотографа. Ако той успее да ме снима ще ме видят в първоначалния ми вид. Това е причината, поради която се забранява на нашия вид да бъде сниман  и ние трябва да избягваме  всякакви  камери и фотоапарати на повърхността (което е много трудно и бяхме заснети няколко пъти /

Въпрос: Какви други команди давате на умовете ни?. Нещо като "Служи ни!”, а може би „Изпълнявай!”?

Отговор: Това е отново странен въпрос. Ние  не сме ви  врагове (повечето от нас не), така че защо да го правим? За да отговоря на въпроса ви: това зависи от силата човешкото мислене. Ако човешкото съзнание е слабо, а влечугото има опит в тези неща, особено ако е бил преди това няколко часа на слънце то може да се получи за някакъв период от време. Има специално обучение за тези неща, но аз не съм наясно с това. Аз използвам първичните си способности за мимикрия и тези за  комуникация с моя вид, а понякога и за други частни неща, но  никога да вредя на хората.

Въпрос: Ти каза,  че можете да скривате вашите летящи НЛО? Тази ли способност използвате?

Отговор: Да, но с техническо устройство. То се намира във  всеки плавателен съд и изпраща изкуствен сигнал до вашите умове и вие виждате само небе или ваш самолет. Това не се използва много често, защото ние избягваме човешка публика, когато се движим в атмосферата. Ако видите нашите "НЛО", това означава, че устройството има  дефект или се е деактивирало по няколко причини. Ефектът от камуфлаж не  работи при фотографиране. Между другото, повечето от повърхността, която е в близост до входовете на нашите тунели са  с такова устройство, и вие виждате само нормални стени пещера вместо врати. Това е една от причините, поради която аз казах, че  се съмнявам някой  да намери тайна врата за нашия свят (но това се е случвало няколко пъти в миналото.)

Въпрос: Ти спомена Елохим, които са създали нашата човешка раса. От къде са дошли и как изглеждат те? Какво точно се е случило когато са дошли? Те ли са нашия "Бог"?

Отговор: "Елохим” идват от тази вселена, от слънчева система, която наричате Алдебаран. Те са много развит хуманоиден вид. Обикновено са руси с много бяла кожа(те избягват слънчевата светлина, тъй като наранява кожата и очите им). В началото изглеждали приятелски настроени към нас, но по-късно показали истинските си намерения и планове. Те искали да създадат от маймуните нов вид и ние бяхме смущаващ фактор за тях. Първоначално уловили няколко хиляди- 10000, а може би и повече от вашите предци и напуснали за около няколоко стотин години планетата. Когато се завърнали ги донесли обратно, но вече  с по-човешки вид.След това те  напуснали Земята отново за няколко хиляди години и примитивните хора  живели безпроблемно заедно с нас (те изпитвали страх само нашите  самолети и технологии). Елохим променили структурата на тялото , тяхния мозък  и те била вече в състояние да използват инструменти и огън. В рамките на 23 хиляди години Елохим се завръщали седем пъти с цел да ускорят скоростта на развитие на някои от вашия вид.Така генетично напреднали хора   са живели заедно с нас, но те   избягвали  контакти с моя вид, тъй като Елохим учителите са им внушили , че ние сме зли същества.

Е, след няколко века  пришълците наново се намесили в развитието чрез гентични манипулации и така нататък няколоко пъти. Истината е, че  съвременна човешка цивилизация не е първата на тази планета Земя, а седмата.
 От първата няма следи, но петата е тази, която създаде триъгълните постройки – египетските пирамиди, а  шестата е тази която преди 16000  години построи градовете, които са днес под водата в областта Бимини.
Последното, седмо създание от тази серия е направено преди 8500 години назад и това сте вие. За него вие имате памет и вашите религиозни книги се отнасят за това време.Вашите археологически и палеонтологически находки тълкувате погрешно, защото не знаете за съществуването на шестте цивилизации преди вас. 
И ако се открият доказателства за тяхното съществуване, вие отричате и тълкувате погрешно фактите. Това се дължи отчасти на  програмирането на ума ви и отчасти на чисто невежество..
Войната била не само между нас и Елохим, а и между определени групи в Елохим , които вече не виждали смисъл в работата върху човешкото същество. Последната битка на този война била преди около 5000 години. 
Извънземните използвали мощни звукови оръжия, за да  унищожат нашите подземни градове, а ние успяхме да унищожим голяма част от съораженията на повърхността им   и бази в космоса.  Хората, наблюдавайки боевете  не разбирали наистина какво се случва  и били много уплашени. Тези събития се предават чрез вашите митове. Елохим, които са вече „Бог” за седмата раса им внушил, че това е война между доброто и злото и ние сме злите в нея. Но от наша гледна точка това не е  истина. Това беше нашата планета преди да пристигнат те и започнат експериментите с вашия вид. Аз смятам, че наше право е да се борим за дома си. Точно преди 4943 тодини / нова е важна дата за нас и много от нашите историци я наричат победа/ Елохим напуснали планетата.

Факт е, че ние не знаем какво се е случило наистина. Елохим изчезнали  безследно, заедно с техните кораби и повечето съоражения на повърхността били унищожени от самите тях. Хората били оставени на собственото им развитие. Нашия вид установи контакт с някои южни племена през следващите столетия и успяхме да ги убедим, че не сме зли, както им бе внушено.През следващите 4900 години много други извънземни видове бяха на планетата. Някои от тях използвали отново програмирането на умовете ви да си поиграе на бог, но Елохим никога не се завърнаха. Те напуснаха планетата и наистина не знаем какво се случи с тях, но очакваме, че един ден ще се завърнат за да продължат своя проект със седмата човешка раса.
Вашата сегашна цивилизация не знае нищо за истинския си произход, за истинското си минало, за света и за вселената, както и много малко за нас и нашето минало. Тя не знае нищо за това, което ще се случи в бъдеще.
Докато не разберете и повярвате в моите думи има опасност и за двата вида.Казвам ви истината, ние не сме ви врагове. Вашите врагове са  вече тук, но вие не го разбирате. Отворете си очите, иначе ви чакат големи неприятности. Ако не вярвате на това, което ви казах- поне не го забравяйте!

Въпрос: Защо смяташ, че не ти вярваме?

Отговор: Независимо, че стоя тук, пред вас имам чувството, че не ми вярвате. Всичко, които ви разказах за нашия свят е истина. Въпрос: Колко вида извънземни има днес на Земята?

Отговор: Доколкото знаем 14. От тази Вселена са 11, 2 други, и 1  много развит вид  от съвсем  различно измерение. Не ме питайте за имената, тъй като всички са непроизнесими за вас, а някои от тях даже и за нас. Болшинството от тях / особено най-развития/  просто ви изучават и те не са опасни както за вас, така и за нас. Ние контактуваме с някои от тях. Има три  вида враждебнонастроени извънземни. С един от тях вашите правителства обменяше мед и други неща срещу технологии. Между две от тези враждебни раси имаше „студена война”  през последните 73 години. Може да се каже, че спечели третата раса в тази безсмислена борба. Смятаме, че ще има война между тях и вас в близкото бъдеще/ следващите 10-20 години/ и ние се вълнуваме от нейното развитие. Наскоро се чу за нов -15 вид, който е дошъл на планетата преди 3-4 години, но ние нищо не знаем за тях.

Въпрос: Какво искат трите враждебни раси?

Отговор:  Природни суровини/ най-много мед/,  вода , или по-точно водорода от водата, някои химически елементи от въздуха Освен това, две от тях са заинтерисувани от вашите органи, тъкани и кръв. Доколкото знаем тяхната генетична структура е развила дефект и те се нуждаят от части от вашата ДНК, за да я поправят. Ние се съмняваме, че това е възможно, тъй като тяхната и вашата ДНК не са напълно съвместими. Използват изкуствено оплождане за своите цели. Моят вид е абсолютно несъвместим с тях и те не се интерисуват от нас.

Въпрос: Това ли е причината за "отвличанията"?

Отговор: Най-вероятно. Особено когато е налице вземане на сперма и яйцеклетка. Както вече казах три са опасните раси, а това означава, че не им пука за съдбата или живота на хората, които отвличат.
  Ако някой е в състояние да докладва за  отвличане, това означава, по мое мнение, че той или тя е попаднал на приятелски настроен вид или има много голям късмет. Понякога похитителите са по-напреднала раса, които които  по други причини отвличат хора.

 Въпрос: Вие сте каза, че има само 14 вида извънзени на Земята.. Но защо хората, които казват, че са видели извънземни ги  описват по толкова по различни и странни начини?

Отговор: Мисля, че вече отговорих на този въпрос. Както вече казах, повечето от извънземни раси са с много развити умствени способности / има само една извънземна раса, напълно, без такива възможности / Те са в състояние да създадат  в ума и паметта ви, каквото си искат  "образ", който  няма нищо общо с реалния им вид. Може да ги помните като нормални хора, като сиви дхуджета, като странни животни.
Освен това някои от вашите отвличания са плод на фантазия или лъжа.
Повярвайте ми, има само 14 чужди видове на тази планета и  осем от тях отвличат хора в момента (отново доколкото ни е известно.)

Въпрос: Как може да  предпазим нашето съзнание от манипулация?

Отговор: Не знам. Съмнявам се, че можете защото вашият ум е като отворена книга и в нея може да чете и пише почти всеки вид, който познавам. За  това вина имат предимно Елохим, които умишлено са оставили ума и съзнанието ви без реални механизми за защита. И все пак, ако се съмнявате, че някой се опитва да манипулира съзнанието просто се концентрирайте върху всяка ваша мисъл. Много важно: не затваряйте очи, не се отпускайте. Това прави мозъчните вълни по-достъпни. Ако останете така активни първите няколко минути мозъка ще е в състояние да филтрира чуждите мисли и вероятността съществото да се откаже е голяма. Но този съвет действа, когато срещу вас е някой от по-слабите видове. Въпрос: Споменахте за много напреднал вид от съвсем различно измерение?

Отговор: Думата «измерение» е много неточна, но вие нямате в речника си подходяща дума. Както казах това е много развита раса. Възрастта им е над един милиард години. Те могат да ни унщожат само с една-единствена мисъл. През цялата наша история сме били в контакт само три пъти. Техните интереси на планетата са съвсем от друго естество от всички останали.  Не представляват опасност нито за вас, нито за нас.

Въпрос: Какво ще се случи когато войната започне?

Отговор: Това е трудно да се отговори. Това зависи от противниците и за тяхното тактика.  "Война" може да се води на различни нива.
Една от възможностите  е "унищожаване" на социалната ви система чрез влияние върху политическите ви лидери, друга е използването на съвременни оръжейни системи, които могат да предизвикат земетресения или вулканични изригвания и други природни бедствия (включително природни бедствия), което може да изглежда естествено за вас. Позволете ми да кажа, че ние не сме абсолютно сигурни, дали ще има наистина такава "гореща "войната през следващите години. Толкова по този въпрос.



Гласувай:
4


Вълнообразно


Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: didity26
Категория: Забавление
Прочетен: 9965
Постинги: 2
Коментари: 1
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031